Gestabiliseerd zand en beton in Opwijk, Vlaams-Brabant

Bij Van de Velde Beton uit Opwijk (bij Merchtem, Vlaams-Brabant) kunt u, naast onze betonproducten en wegenismaterialen ook terecht voor beton en gestabiliseerd zand, ook welstabilisé genoemd.

Zowel gestabiliseerd zand als beton, vochtig of droog, kunt u gerbuiksklaar door ons laten leveren of zelf komen ophalen. Dit zowel voor professioneel als particulier gebruik.

Beton bestaat uit een samenstelling tussen cement en toeslagmaterialen, zoals zand en steenslag. Wanneer u een goede beton wilt bekomen, moet het uit een mengsel zijn gemaakt waarbij de korrelgroottes van de verschillende soorten granulaat elkaar zo aanvullen dat het mengsel uithardt tot een steenachtig, duurzaam materiaal. Pas dan krijgt u beton dat niet waterdoorlatend is.

Gestabiliseerd zand, beter bekend als stabilisé, is een samenstelling tussen een mengsel van zand en cement. Na het uitharden zorgt deze mix voor een ideale waterdoorlatende ondergrond voor het plaatsen van tegels en betonstenen.

Voor het produceren van beton en stabilisé maken wij geen gebruik van recuperatiezanden of recuperatiematerialen. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit en een optimalie sterkte!

Het is mogelijk om zowel bij beton als stabilisé een vertrager toe te voegen. Dit zorgt voor een langere verwerkbaarheid, zonder dat het enige invloed heeft op de kwaliteit van ons product. Onze mengcentrale produceert een minimumhoeveelheid van 0,25m².

Contacteer ons voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Contact

Schaapheuzel 2
1745 Mazenzele (Opwijk)

 052 35 69 69

 info@vandeveldebeton.be

Contacteer ons Bezoek onze website

Gestabiliseerd zand en beton in Opwijk, Vlaams-Brabant